Mossuk meg a húsokat, töröljük szárazra, és dörzsöljük be a fûszerkeverékkel, sózzuk és borsozzuk meg. Melegítsük meg egy serpenyõben a kacsazsír felét, és pirítsuk szép pirosra mindkét oldalát a húsoknak. Míg pirul, addig vágjuk fel karikákra az újhagymát, és a gombát pedig cikkekre. Ha lepirult a hús, tegyük elõmelegített sütõbe, 180 fokra, és süssük 12-15 percet. Egy másik serpenyõben melegítsük meg a zsír másik felét, és azon pároljuk üvegesre a hagymát. Adjuk hozzá a gombát, sózzuk és borsozzuk. Folyamatosan kevergetve pároljuk a hagymás gombát, majd öntsük fel a borral. Vágjuk a zöldfûszereket apróra, és keverjük hozzá a gombához, és pároljuk puhára. Közben vágjuk fel a baguettet, és pirítsuk meg. Vegyük ki a sütõbõl a húst, és pihentessük pár percet Tálaláskor tegyük a tányérra a húst, mellé a baguetteket, és arra halmozzuk a gombát.