csirkemell-gombas-baguettel
Csirkemell gombás baguettel
szeptember 20, 2016
mantar2
Grilezett szűzpecsenye gombával friss salátával
szeptember 20, 2016

Főtt spárga shiitake gombával – Mutsy Anna könyvéböl

fott-sparga-shiitake-gombaval

Hozzávalók / 4 adag:

  • 500 g shiitake gomba
  • 1000 g zöldspárga
  • 2 teáskanál zöldfûszer
  • 150 g gorgonzola
  • 2 gerezd fokhagyma
  • só ízlés szerint
  • bors ízlés szerint
  • 0.5 dl napraforgó olaj

Elkészítés: Pucoljuk meg a spárgát. Szeleteljük fel a gombát, és dinszteljük meg pici olajon. Sóval, borssal és zúzott fokhagymával ízesítsük. A lecsepegtetett spárgákra tegyük rá a párolt gombát, tetejét szórjuk meg apróra vágott zöldfûszerrel és reszelt gorgonzola sajtot. Frissen a legfinomabb!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.