mantar2
Grilezett szűzpecsenye gombával friss salátával
szeptember 20, 2016
laskas-cukinis-lasange
Laskás-cukkinis lasagne
szeptember 20, 2016

Gombás babsaláta Mutsy Anna könyvéből

gombas-babsalata-mutsy-anna-konyvebol

Hozzávalók:

  • csiperkegomba – 500 g
  • babkonzerv – 300 g
  • fetasajt – 100 g
  • citrom – 1-2
  • koriander vagy petrezselyem – 1 csokor
  • olívaolaj, só, bors

Elkészítés:

 Fõzzük ki a gombafejeket lobogó vízben. Csepegtessük le és forgassuk meg olívaolajban. Sózzuk és borsozzuk. Adjuk hozzá a puha babot, a fetasajtot és ízesítsük citromlével. A legvégén adjuk hozzá a zöldfûszert. Friss, fejtett babból még ízletesebb!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.