fott-sparga-shiitake-gombaval
Főtt spárga shiitake gombával – Mutsy Anna könyvéböl
szeptember 20, 2016
gombas-babsalata-mutsy-anna-konyvebol
Gombás babsaláta Mutsy Anna könyvéből
szeptember 20, 2016

Grilezett szűzpecsenye gombával friss salátával

mantar2

Hozzávalók:

  • csiperkegomba – 500 g
  • laskagomba – 500 g
  • szûzpecsenye – 2 db
  • fokhagyma – 2-3 gerezd
  • olívaolaj, só, bors

Elkészítés:

 Vágjuk 1,5 cm-es szeletekre a szûzpecsenyét. Fûszerezzük sóval, borssal és kevés olajon mindkét oldalukat süssük át. A gombákat sózzuk, borsozzuk, vágjuk a csiperkét vastag szeletekre, a laskát pedig szedjük levelekre. Vágjuk apróra a fokhagymát és a serpenyõben visszamaradt olajon forgassuk át. Dobjuk hozzá a gombákat és pirítsuk meg mindkét oldalukat. Tálaljuk friss salátával.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.