BEMUTATKOZÁS

Decoration-pattern-Ribbon-vectorGombatermesztéssel és kereskedelemmel foglalkozunk Budafokon. Cégünk 2001-ben indult családi vállalkozásként, majd a növekvő piaci igényekhez és mennyiségekhez igazodva termesztőfelületet növelve 2011-től Kft-ként üzemel.

2008 és 2012 között jelentős mennyiségű gombát értékesítettünk Románia felé de ott is rengeteg gombát kezdtek termelni az utóbbi években és az export abbamaradt. 2010 a Champion Union Tész megszűnése után új piacokat kellett keresni mindenkinek.

EurepGap GlobalGap tanúsítványt szereztünk az új minőségbiztosítási előírásoknak megfelelően. 2015 óta folyamatosan szállítunk a magyar áruházláncokba csomagolt és lédig gombát. Termékeink széles skáláján megtalálható a fehér ill. barna csiperke valamint a laskagomba és shii-take is.

gomba-logo3
RACCOLTA

GLOBALGAP: az elsődleges élemiszer termelés élelmiszer biztonsági szabványa

GLOBALGAP az önálló gazdálkodók és szervezett gazdálkodói csoportok piaci, versenyképességi feltételeit támogató, tanúsítható élelmiszerbiztonsági rendszer, tanúsítványa igazolja, hogy teljesíti az élelmiszerbiztonság beszállítói követelményeit..

A GLOBALGAP lényege és célja. GLOBALGAP/ EUREPGAP az elsődleges élelmiszer termelés élelmiszerbiztonsági rendszere, a Jó Mezőgazdasági Gyakorlat követelmény és teljesítési feltétel rendszere, amely magába foglalja a mezőgazdasági termelés és termékkezelés (raktározás, csomagolás) minden folyamatát.

Az elsődleges élelmiszertermelői vállakozások, mint a feldolgozóüzemek és kereskedőláncok beszállítói a minőség és biztonság szempontjából a törvényi kötelezettségeken túl meg kell feleljenek a vevőik követelményeinek is. Az elsődleges termékeket felvásárló kereskedő és feldolgozó vállalkozások, kockázataik minimalizálása érdekében egy egységes követelményrendszert állítottak össze EUREPGAP néven,amellynek betartására kötelezik beszállítóikat.

Ez a követelményrendszer gyorsan terjedt az elsődleges termelők körében, sőt az Unión kívüli országok is széleskörben átvették. A rendszert a gyakorlati tapasztalatok alapján többször átdolgozták és bővítették, a nevét a széleskörű alkalmazást figyelembe véve GLOBALGAP-re változtatták. A GLOBALGAP tanúsítás célja, hogy verifikálja a Jó Mezőgazdasági Gyakorlatot az elsődleges termelési lánc teljes hosszában.

GLOBALGAP átfogja a gazdálkodás általános, valamint a növénytermesztés és/vagy állattenyésztés folyamatának sajátos követelményeit. Moduláris felépítésű, így minden esetben igazolódik a tényleges tevékenységhez. Minden gazdaságban az a modul kerül bevezetésre, amely tevékenységeket ténylegesen folytat.
Decoration-pattern-Ribbon-vector

Decoration-pattern-Ribbon-vector

Reméljük, a leírtak elnyerik tetszését, és a jövőben mielőbb lehetőség nyílik az együttműködésre!

Decoration-pattern-Ribbon-vector

Szeretné felvenni

velünk a kapcsolatot?

 

Hívjon minket!

+36 20 411 0566