A jó weboldal kulcs a sikerhez – mondták anno, amit egészen addig nem értettem, amíg az elhatározás után –miszerint weboldalra szükség van – le nem ültünk Dénessel konzultálni a weboldal készítésről. Rengeteg lehetőséget és designelemet mutattak meg, majd a bőséges választási lehetőségek közül a cég arculatához megtaláltuk a tökéletes designt.
Az AdNet Media csapatával öröm és könnyedség együtt dolgozni, mert minden problémára van egy megoldásuk, minden alkalommal törekednek a legjobbra, hogy az ügyfél boldogan távozzon egy olyan kiválóan felépített weboldallal, amit megálmodott magának.
Szerettük volna, ha a gomba – mint fő motívum – több helyen megjelenne, mindezt ízlésesen és barátságosan, így kialakítottak nekünk egy olyan oldalt, ahol minden valahogy nagyon egyben van. Ha kérdésünk volt, mindig gyorsan és pontosan válaszoltak, a weblap készítés folyamata alatt sosem merültek fel nézeteltérések, együtt álmodtuk meg weboldalunkat. Dénes igazi online marketing specialista, akivel megéri együtt dolgozni. Korrekt, gyors, precíz és megfizethető.

Ismerje meg Őket itt: https://adnetmedia.hu/